Jegyváltási lehetőség és horgászrend

A megérkezéskor horgászhely csak a jegyváltás után foglalható el. Jegyváltásra a tavaknál lévő horgásztanyán az ügyeletes halőrnél

 van lehetőség a következő időpontokban: naponta 05:00-09:00 és 13:00-15:00

 

A horgászat a napijegyes horgászok részére téli időszámítás szerint 06:00-21:00 óráig, nyári időszámítás szerint 05:00-22:00 óráig megengedett.

 

Napijegyes horgász részére 2 db nemes hal és 5 kg egyéb hal fogható, ezek el is vihetők, mivel az árukat a napijegy tartalmazza.

 

A felnőtt napijegy ára a 2018-as évben 4.000,- Ft ifjúsági napijegy ára pedig 2.000,- Ft

 

Az 5 kg feletti pontyot mindkét tavunkba kíméletesen vissza kell engedni. Az amur esetében csak az 5 kg-ot meghaladó példány vihető el.

 

Kutyákra vonatkozó szabályok

 

Egyesületünk területén kizárólag pórázon, szükség esetén szájkosárral tartózkodhat kutya. A higiéniai és a viselkedési normák betartatása a felvezető felelőssége és kötelezettsége. A kutya nem zavarhatja a horgászni és pihenni vágyók nyugalmát, valamit a tavakban nem fürdethető!

 

Környezetvédelem

 

Óvjuk a tavakat és környezetüket, ezért mindenki a keletkezett szemetét kérjük vigye magával, vagy helyezze az erre kijelölt szeméttárolóba.

 

Kérjük, hogy a horgászrendet mindenki tartsa önmagára nézve kötelezően betartandó viselkedési normának, mivel ezek megszegése az egyesület tavain való horgászattól való eltiltást vonhat maga után.